Hur man spelar Ultimate Texas Hold 'em Online

Grundläggande strategi

2021-10-06

Ultimate Texas Hold 'em har många likheter med Texas holdem. Spelet har dock få ändringar. Liksom de flesta pokerspel satsar spelare mot huset. Enligt reglerna, måste varje spelare placera två satsningar i början av spelet. Dessutom finns det valfria spelmöjligheter. Läs de grundläggande sakerna du bör veta innan du spelar spelet i de avsnitt som följer.

Hur man spelar Ultimate Texas Hold 'em Online

Ultimate Texas Hold'em Rules

Händerna i Ultimate Texas Hold 'em följer standard pokerhandrankning. Nedan är listan över händer ordnade från de lägsta till de starkaste:

 1. Royal Flush
 2. Straight Flush
 3. Fyra av ett slag
 4. Fullt hus
 5. Spola
 6. Hetero
 7. Tre av en sort
 8. Två par
 9. Ett par
 10. Högt kort

Bettingalternativ

Du måste lägga en ante och blind satsning i början av spelet. Båda satsningarna måste vara lika. Till exempel, när du spelar vid ett $ 5 -bord måste du lägga $ 5 på blind och ytterligare $ 5 på ante -insatsen.

Spelare kan lägga en extra insats som kallas "Trips". På denna finns det inga gränser för insatsstorleken. Din hand måste vara tre av ett slag eller någon annan starkare hand för att vinna resans insats.

Nybörjarstrategier för att vinna Ultimate Texas Hold 'em.

Ultimate Texas Hold 'em är ett strategispel. Det är inte som poker, där vinst beror på tur. En sak att tänka på är att huset alltid har övertaget. Spelare kan dock försöka sänka huskanten med spela med följande strategier.

Preflop -strategier

Hur du spelar i preflop avgör resultatet när spelet slutar. Här är en översikt över de bästa rörelserna att göra i positionen:

 • Höj 4x i handen med ett ess
 • Höj 4x i handen som innehåller K5o+ och K2s - K4s
 • Höj 4x i handen som innehåller Q8o+, Q6s och Q7s
 • Höj 4x i handen som innehåller JTo, J8s och J9s
 • Höj 4x i handen med par om 33 eller bättre

Postflop -strategier

I post-flop måste du välja mellan att fördubbla din insats för värde och skydda din insats genom att spela check. Värdet på korten i handen påverkar ditt beslut. Du måste göra snabba beräkningar när du spelar med denna strategi. Du borde:

 • Dubbla insatsen i post-flop när du har två par eller bättre, ett dolt par (består av ett gemenskapskort och ett hålkort) med mer värde än ett par deuces, eller fyra kort som slutför en flush
 • Satsa 1x på floden när du har ett dolt par eller bättre. Detta fungerar också om dealern har mindre än 21 out -kort för att överväldiga din hand

Spelar för att vinna över huskanten

Du kan förlora grundläggande insatser i Ultimate Texas Hold'em 2,2% av tiden om du överväger varje insats separat och 1% om du överväger båda insatserna. Det betyder att dina chanser att jämna ut är mycket höga. Sammantaget kan avancerade strategier som de som diskuteras ovan hjälpa dig att vinna fler omgångar.

Dom

Ultimate Texas Hold 'em online låter dig uppleva den nya tiden med kortspel. Du kan öva på de strategier som anges ovan och prova mer i demoläge. Efter att ha utvecklat en arbetsstrategi gratis kan du sedan byta till verkliga pengar.

Topp 3 Texas Hold'em -tips för WSOP
2021-12-01