Bästa Texas Hold'Em Odds online

Det är det sista steget för alla som verkligen vill behärska Texas Hold'Em. När grunderna har samlats måste spelaren lära sig testa sina chanser från början av varje spel. Poker kan inte improviseras. För att vinna måste spelaren förstå och ta hänsyn till alla faktorer som spelar in. Även om korten dras slumpmässigt beror handen, en spelare, på flera element. Dessa inkluderar antalet spelare och till och med spelarens position i förhållande till dealern.

En bra spelare med sin starthand måste kunna få en uppfattning om de kombinationer han kan få och organisera sitt spel i enlighet därmed.

Texas Hold'em Odds: Pre-Flop strategi

Texas Hold'em Odds: Pre-Flop strategi

Spelet startar när korten har delats ut och långt innan de vänds. Det är mycket sällsynt att få en bra hand i början av spelet. Därför bör spelaren inte förvänta sig ett mirakel. Här är några sannolikheter att beakta.

Oddsen för att få ett par A, J, K eller Q är 55: 1. Oddsen för att få ett ess och en kung (AK) är 82: 1. Oddsen för att hamna med passande kort är 3,2: 1. Oddsen för att börja med en jämn ficka är 16: 1. Oddsen för att ta emot två jack är 10: 1. Det är lämpligt att definiera en ungefärlig strategi.

Texas Hold'em Odds: Pre-Flop strategi
Texas Hold'em Odds: Post-Flop strategi

Texas Hold'em Odds: Post-Flop strategi

Dessa odds kommer att förändras när dealern delar de vanliga korten. Men spelaren bör tänka på att oddsen inte representerar ett specifikt scenario. Den matematiska projektionen är en exceptionellt optimistisk prognos som inte alltid håller med verkligheten. Därför, när man beräknar ens chanser och fastställer en strategi, bör man vara uppmärksam på atmosfären i rummet och sätta gränser.

Det kan inte uteslutas att korten / spelarna som spelaren desperat behöver är / är i sina motståndares innehav eller, ännu värre, har / har kasserats av sina motståndare. Oddsen för en färg med passande kort är 118: 1, medan oddsen för en färg med valfritt par är 2: 1.

Texas Hold'em Odds: Post-Flop strategi
Bästa Texas Hold'em-odds

Bästa Texas Hold'em-odds

Det finns inget sådant som en perfekt situation, eftersom det är sällsynt att alla faktorer i spelet är i linje med matematiska förutsägelser. Men ingenting går förlorat genom att hålla dem i åtanke.

Spelaren har lite över 32% chans att bilda minst ett par med flera kort, men chansen att skapa två par med samma olika kort är cirka 12%. Sannolikheten för att bilda en färg när du har fyra bra kort är 19%. Oddsen för att göra två par till ett fullt hus är 8,5%.

Om spelaren slutar med en potentiellt vinnande kombination, och om förhållandena verkar gynnsamma kan han riskera det.

Bästa Texas Hold'em-odds
Texas Hold'em Odds and Outs

Texas Hold'em Odds and Outs

Det är omöjligt att beräkna oddsen utan outs. Alla kort som spelaren bildar en hand betraktas som en ut. Varje skylt har 13 kort i samma färg. För att beräkna oddsen måste spelaren därför få en uppfattning om de kort som har delats ut.

Om en spelare har en hand på fyra klubbar, är nio kvar i spelet. Teoretiskt, om spelaren vill bilda en färg, måste han dra en av nio från de återstående 47 korten (52 kort - första två kort + tre kort flopp). Chansen att dra en flush blir 9/47, cirka 19%.

Texas Hold'em Odds and Outs