Topp 3 Texas Hold'em -tips för WSOP

Hur man spelar

2021-12-01

Många potentiella WSOP -spelare vill vinna jackpotten genom att vinna en omgång Texas Hold 'em. Men få människor kan säga att de har gjort det. Det finns mycket djup i Texas Hold'em poker, mycket hälsosam konkurrens och många verktyg som hjälper dig att ta reda på den optimala strategin.

Topp 3 Texas Hold'em -tips för WSOP

Här har vi delat de fem bästa Texas Hold'em -strategitipsen för nybörjare och experter som strävar efter att nå WSOP -finalbordet.

Spela dina kort klokt och sparsamt

I poker avgör talang, mer än tur, din framgång för det mesta. Du kan utnyttja en svag motståndares svaghet genom att spela en anständig hand. Men en strategi är också avgörande eftersom hur du spelar dina kort avgör hur bra du kan göra varje omgång.

Ett sätt att öka din bankrulle är att bara spela starka händer aggressivt. Du bör undvika händer som inte kommer att gynna dig i längden. Din spelstil måste vara långsiktig för att vara hållbar så att du kan öka dina utgifter och preflop-aktivitet så mycket som möjligt.

Utnyttja dina starka händer och spela snabbt

De flesta pokerspelare föredrar att ta fel på sidan av försiktighet. Men om du vill att det ska lyckas måste du veta vilka händer du ska spela före floppen och vilka händer du ska spela efter det.

Undvik situationer där du måste vika en hand med mycket potential men bara är värd en blygsam summa pengar. När du spelar Texas Hold aggressiva pjäser är inte alltid den perfekta strategin. Istället vill du lära dig att gå på linjen och få ut det mesta av varje hand.

Efter floppen måste du veta vad du ska göra med dina goda händer. Vissa spelare tror att du måste höja hela tiden, men du kan faktiskt ringa eller kolla istället. Egentligen handlar det bara om att hitta rätt hävstångseffekt med de andra spelarna så att du vet om de kommer att grotta in eller inte när du ber om mer pengar.

Starka händer, å andra sidan, ger dig ett visst skydd mot att bli utdriven. De kan anta att du bluffar och höjer din insats vid alla tillfällen för att visa svaghet.

Alternativa dina lekstilar för att bevara fördelen

Oavsett om du bestämmer dig för att spela snabbt eller sakta eller spela bluffar, är det avgörande att behålla lugnet. Professionella Texas Hold'em -spelare strävar efter att behålla ett pokeransikte och framstår som obetydliga, även när de håller en dålig hand.

Förutom att lära dig att upprätthålla en konsekvent spelhastighet kräver mastering av Texas Hold'em att du drar nytta av öppningar och justerar ditt spel.

Om du däremot står inför samma pokerspelare under live -turneringar eller till och med online, kommer du att dra nytta av att variera din spelstil.

Topp 3 Texas Hold'em -tips för WSOP
2021-12-01