2021 WSOP online schema för evenemang från GGPoker

Nyheter

2021-08-25

Den årliga World Series of Poker (WSOP) -turneringen kommer att hållas från 1 augusti till 12 september 2021 på GGPoker, den berömda onlinepokerplattformen. Det actionfyllda schemat erbjuder 33 guldarmbandsevenemang, plus en mängd möjligheter för både amatörer och erfarna spelare att vinna stort.

2021 WSOP online schema för evenemang från GGPoker

Stor start på en stor turnering

Return No-Limit Hold'em-evenemanget öppnar WSOP-turneringen. Texas Hold'em-spelen väntas dra till sig ett stort deltagande, inte bara på grund av den stora prispotten på 1 miljon dollar, utan också på grund av det överkomliga inköpet på 50 dollar.

WSOP Online -höjdpunkter

Den andra stora händelsen på tävlingen är Caesars Cares Charity Event, som visar vikten som WSOP lägger på att ge tillbaka till gemenskapen. Här är en del av $ 1111-inköpet öronmärkt Nevada COVID-19 Relief Fund, en välgörenhetsorganisation.

Spelare får chansen att vinna ett imponerande pris i Millionaire Maker. Inköpet till 1 500 dollar är ett betydande belopp. Det kommer dock med en enorm prispott på $ 5 miljoner. Den 2-dagars Super Millions High Roller No-Limit Hold'em erbjuder också en garanterad prispott på 5 miljoner dollar, med ett inköp på 10 000 dollar. Super High Roller Championship No-Limit Hold'em har det högsta inköpet på $ 25 000. Det har också en garanterad prispott på $ 5 miljoner.

De som letar efter ett billigare inköp kan överväga FLIP & GO No-Limit Hold'em-evenemanget. Inköpet för det är $ 200 och det har en garanterad prispott på $ 1 miljon. Samtidigt har WSOP Bounty Double Millions ett inköp på samma pris till $ 210 med dubbla den garanterade prispotten på $ 2 miljoner.

Stora pengar och mer

I linje med andra onlinepokerturneringar har WSOP Online ett grandiost Main Event. Med ett inköp på $ 5000 startar det den 29 augusti 2021 och erbjuder en gigantisk prispottgaranti på 20 miljoner dollar.

I september 2020 satte WSOP Online Main Event ett Guinness -världsrekord för den största prispotten, med mer än 27,5 miljoner dollar utbetalda. Förväntningen går högt om huruvida evenemanget 2021 kommer att slå det rekordet.

Förutom att få ett stort pris läggs vinnaren också till GGPokers elitlagsmästarlista. I denna exklusiva grupp ingår svenska spelaren Niklas Astedt, som har vunnit mer än 34 miljoner dollar under sin online pokerkarriär.

Det finns flera andra förmåner som väntar på Main Event -vinnaren. Förutom att ha belönats med en anpassad GGPoker -avatar och GGPlatinum FishBuffet -status, kommer ett paket på $ 50 000 turneringar också att ges till mästaren. En unik GGPoker -affiliatekod är ett annat pris som kommer att delas ut till vinnaren.

Om GGPoker

GGPoker lanserades 2017 och innehar en licens från Isle of Man Gambling Supervision Commission. Med hjälp av nästa generations mjukvara optimerad för stationära, mobila och surfplattor ger GGPoker spelare möjligheter att spela online Texas Hold'em och andra pokerspel hemma eller på språng.

Några av pokervärldens armaturer är en del av webbplatsens GGTeam. De inkluderar Daniel Negreanu, Dan Bilzerian, Fedor Holz och Bertrand “ElkY” Grospellier.

Topp 3 Texas Hold'em -tips för WSOP
2021-12-01