Nyheter

May 30, 2024

2024 World Series of Poker kickar igång med en smäll: höjdpunkter i evenemang #3

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter

2024 World Series of Poker (WSOP) har fått en spännande start och drar svindlande 3 485 deltagare till Horseshoe och Paris Las Vegas för Event #3: $500 Kickoff No-Limit Hold'em Freezeout. När korten träffade filten och spelarna tävlade om överhöghet, markerade händelsen inte bara ett viktigt ögonblick i pokerhistorien utan satte också scenen för en oförglömlig serie.

2024 World Series of Poker kickar igång med en smäll: höjdpunkter i evenemang #3

Viktiga takeaways:

  • Ett enormt fält med 3 485 deltagare tävlade i $500 Kickoff No-Limit Hold'em Freezeout, vilket genererade en prispott på $1 463 700.
  • Endast 151 spelare har gått vidare till dag 2, med Qiang Xu i spetsen.
  • Mästaren i detta event kommer att gå därifrån med $175 578 och det eftertraktade WSOP-armbandet.

Efter en intensiv dag 1, där striden om vett och tur såg många hoppfulla falla, tog sig bara 151 utmanare vidare till dag 2, planerad till 30 maj. Evenemanget, ett nytt tillägg till WSOP-listan, har redan fångat fantasin hos pokervärlden med sin betydande prispott på $1 463 700, som lovar vinnaren en rejäl summa på $175 578 och det prestigefyllda WSOP-armbandet.

I slutet av 22 ansträngande spelnivåer kom Qiang Xu fram som föregångare och samlade en kolossal markerstack på 2 130 000. Hett i hälarna är Steven Borella, som fick in 1 835 000, vilket satte scenen för en fängslande uppgörelse på dag 2.

Evenemanget såg pokerkaraktärer som Joe Cada, Greg Raymer, Brad Owen, Shaun Deeb, Josh Arieh och Jeremy Ausmus som tävlade om äran, även om de inte lyckades tjäna pengar. Samtidigt kom stjärnor som Maria Ho och Justin Saliba in i pengar men kunde inte gå vidare. Fortfarande i strid om armbandet är anmärkningsvärda namn som Jason Wheeler, Marco Johnson, Dan Shak och Daniel Negreanu, vilket säkerställer att striden framför är fylld av talang och förväntan.

Allt eftersom turneringen fortskrider kommer spelare att återvända till Horseshoe den 30 maj klockan 11:00, med mörkarna som eskalerar till 15 000/30 000 och en ante på 30 000 big blind. Pokercommunityt väntar med häpen andedräkt när de återstående konkurrenterna tävlar om en av de mest eftertraktade titlarna inom poker.

Håll ögonen öppna när PokerNews Live Reporting-teamet ger dig all den nagelbitande action från dag 2, tillsammans med vår omfattande bevakning av 2024 WSOP på ikoniska Horseshoe och Paris Las Vegas. Oavsett om du är en pokerälskare eller en tillfällig observatör, utlovar detta evenemang spänning, dramatik och poker när den är som bäst.

About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson
undefined is not available in your country. Please try:
The High Stakes Chess Match of Poker: Ausmus vs. Mohamed
2024-06-06

The High Stakes Chess Match of Poker: Ausmus vs. Mohamed

Nyheter